Het bedrijf

Van Spijker Glas en Schilderwerken is een jong maar ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en monteren van allerhande typen beglazing. Dit kan variëren van een enkel stukje glas tot het beglazen van een compleet project. Van Spijker Glas en Schilderwerken is dan ook werkzaam op de particuliere markt alsook op de zakelijke markt.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak staat Van Spijker Glas en Schilderwerken garant voor het leveren van maatwerk. Naast het plaatsen van enkel- en dubbelglas kunt u bij Van Spijker Glas en Schilderwerken ook terecht voor meer exclusievere glasproducten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan hardglazen deuren, hardglazen douchecabines, spiegels en achterwanden van keukens. Daar elke situatie anders is levert Van Spijker Glas en Schilderwerken altijd een maatwerk oplossing. Elk stuk glas wordt voor een specifieke situatie gemaakt en bewerkt en, indien gewenst, met vakmanschap gemonteerd.

Van Spijker Glas en Schilderwerken levert ook vakkundig schilderwerk af. In combinatie met het monteren van enkel- en dubbelglas kan Van Spijker Glas en Schilderwerken het beglazen en schilderen van uw woning compleet verzorgen.

Informeert u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hardglas cel en spiegel in badkamer.